1.8.2014

11 days to go!

Lähtö lähestyy kovaa vauhtia ja tänään mulla on enää 11 päivää jäljellä Suomessa. Oon nähny paljon kavereita ja ollu sitäkin enemmän töissä. Oon ostellu jo jonkin verran tuliaisia, mutta vielä pitäis paljon ostaa lisää. Niistä en viitti sen enempää kertoa, ettei mun hostit vaan sais tietää niistä ennen kun annan ne :D Lisäks oon ostanut ittelleni ison suomenlipun ja pienet suomen- ja jenkkilipun.


En nyt muista kuinka paljon oon täällä blogissa kertonut mun host- perheestä, joten kerron nyt vähän lisää. Mun perheeseen kuuluu siis 36- vuotiaat vanhemmat, pian 16- vuotias sisko ja pian 11- vuotias veli. Koko perhe on urheilullinen ja heidän harrastuksiinsa kuuluvat mm. hiking ja camping. Lisäksi perheen tyttö harrastaa telinevoimistelua, uimahyppyjä ja socceria sekä perheen poika painia ja socceria. Oon puhunut erityisesti perheen tytön kanssa tosi paljon facebookissa sekä molempien lapsien kanssa FaceTimessa. Koko perhe vaikuttaa ihan älyttömän mukavalta ja oon niin onnellinen, että pääsin just tähän perheeseen! Tuntuu jo ihan omalta perheeltä vaikken oo koskaan ees tavannu heitä livenä.


Evanstoniin on tulossa ICESin kautta neljä muutakin vaihtaria. Saksasta, Tanskasta, Belgiasta ja Espanjasta. Lisäksi sinne tulee mahdollisesti joitakin muiden järjestöjen vaihtareita, mutta heitä en vielä tiedä. Oon puhunut saksalaisen tytön kanssa jonkin verran Facebookissa ja hän vaikuttaa myös todella mukavalta. Ollaan suunniteltu jo paljon kaikkea kivaa, mitä aijotaan tehdä yhdessä! :)En oo tainnut täällä mainitakkaan siitä, että pääsen aloittamaan Evanstonissa cheerleadingin. Oon jutellut jo parin joukkueessa olevan tytön kanssa ja he vaikuttavat todella ihanilta. Oon myös lähettänyt vaatekokoni joukkueen kapteenille, ja mulle onkin nyt tilattu vaikka mitä kivoja cheerleading vaatteita ja edustusasuja. Ainoa huono puoli tässä on se, että treenit on aina arkiaamuisin ma- pe ennen koulua 5:50am- 7:20am. No ainakin oppii heräämään aikaisin :D Onneksi mulla on vaan 400m matkaa treenisalille ja Google mapsin mukaan sen kävelee kuudessa minuutissa. Syksyllä esiinnytään jalkapallo peleissä, talvella koripallo peleissä ja keväällä opetellaan kaksi eri ohjelmaa, jolla osallistutaan osavaltion kisoihin. Oon nyt kovasti yrittänyt harjoitella kaikkia noita liikkeitä ja muita cheerleading juttuja, että oisin sitten mahdollisimman hyvä kun koittaa ekat treenit. Cheerleadingin lisäksi tulen harrastamaan myös telinevoimistelua. Sitä on kaksi kertaa viikossa koulun jälkeen 3h kerrallaan.


Muutama päivä sitten innostuin leipomaan ja harjoittelinkin korvapuustien tekoa, että voisin sitten tehdä noita mun hosteille. Ihan hyvin onnistu :) Muita suomalaisia ruokia en ookkaa  harjotellu, mutta onhan tässä vielä vähän aikaa.


Jouduin tänään tossa pari tuntia sitten hyvästelemään yhden mun tosi hyvän ystävän, joka lähtee lauantaina vaihtoon Tennesseehen. Oli ihan kamalaa kun vaan itkettin ja itkettiin :/ Hellinin blogia voi seurata täältä!

Monet vaihtarit on jo lähteneet tai ovat lähdössä ihan lähipäivinä, joten haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja ikimuistoista vaihtovuotta!


Suurimman osan postauksen kuvista otin Naantalin rannassa muutama päivä sitten :)

6 kommenttia:

 1. Jes! Etsin uusia blogeja seurattavaksi, kun kaikkien nykyisten blogien vaihto/aupairvuosi on loppunut :( Tässäpä löytyi yksi hyvä, joten saat yhden anonyymilukijan lisää! :3 Hyvää matkaa sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla ja kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 3. onks tää cheerleading enemmä perus highschoolkentälläpomppimista vai kunnon allstar akrobatiaa vaikeita stuntteja ja hyppyjä? :)

  VastaaPoista
 4. ja kuinka pitkä oot et tuleeks susta flyer-nousija, pohja-base vai takari-backspot? ja ootko harrastanu cheerii enne

  VastaaPoista
 5. En vielä osaa oikein sanoa, että kuinka vaikeaa se on, mutta kerron sitten kun olen ollut muutamissa treeneissä :) Ja mulle sanottiin, että musta tulis flyer, koska oon niin notkea, mut saa nyt nähä :D

  VastaaPoista
 6. Onks toi kakku ja mokkapalat omatekemiä? Jos ei niin mistä ostettu?

  VastaaPoista