28.8.2014

THE FIRST TWO WEEKS

P8210505

Oon nyt ollut puoltoista viikkoa täällä host -perheessä ja ollaan ehditty tekemään jo vaikka mitä! Oon ollu kaksissatoista cheerleading treeneissä :D Viihdyn joukkueessa tosi hyvin kaikki tytöt on tosi mukavia mulle. Joukkueessa on siis 23 tyttöä. 

P8210495

Oon käyny myös lääkärissä (joka muuten kehui mun enkkua erinomaiseksi :D), momin äidin luona 3 kertaa, momin siskon luona, syömässä frozen yogurttia 3 kertaa, Idahossa muiden tän alueen vaihtareiden kanssa, Salt Lake Cityssä shoppailemassa, lenkillä host -siskon kanssa, pyöräilemässä host -veljen kanssa ja koulussakin oon ollut jo kolme päivää. Ainena ekalla semesterillä mulla on Drawing&Painting, Creative reading&writing, Childcare, Algebra 2 ja Gym. Mun koulussa on A ja B päivät ja mulla on kaikkia muita aineita molempina päivinä, paitsi Algebra vaan A päivinä ja Gym vaan B päivinä. 2 semesterillä mulla tulee olemaan aineina US history, Spanish 1, Cooking, Algebra 2 ja Gym. Kaikki muut aineet sujuu ihan hyvin, paitsi enkku ja algebra. Enkussa luetaan ja analysoidaan sata vuotta vanhoja runoja ja niiden kieli ei oo mistään ihan helpoimmasta päästä :/ Algebra 2 taas on tarkoitettu edistyneille ja se on tosi vaikeeta plus kaikki termit on enkuksi, joten vaihdan sen luultavasti johonkin muuhun aineeseen.

P8210496

Lauantaina illalla pidettiin täällä kotona BBQ juhlat, joissa pystyin tutustumaan perheen sukulaisiin. Mukana oli momin sisko ja veli perheineen sekä momin vahemmat. Nää on kaikki tosi äänekkäitä ja voitte vaan kuvitella kun ympärillä juoksee viisi alle kouluikäistä lasta :D. Sunnuntaina oltiin fourwheeling eli ajeltiin mönkijöillä tuolla Utahin vuorilla. Oli tosi kivaa, mutta siellä oli tosi kylmä. Oltiin niin korkella, että monessa kohtaa oli lunta. 

P8210482
P8210488

Kaikki tän postauksen kuvat on otettu tästä meidän pihalta ja kadulta. Tää naapurusto on tosi kiva ja rauhallinen ja tykkään paljon myös tästä talosta. Kuvissa esiintyy myös näiden koirat Sadie, Coco ja Winnie. Yhtenä yönä Winnie tuli herättämään mut ja Taylerin kahdelta yöllä ja uudestaan kuudelta aamulla :D

P8210481 P8210483

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Aino <3! Ihana kuulla et oot viihtyny :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 en malta oottaa sunnuntaita!

   Poista
 2. mitä teette siellä cheertreeneissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekana aina alkulämpätään, tehdään lihaksia ja venytellään, sitten harjotellaan meijän ohjelmia (esim. tällä hetkellä homecoming- ohjelmaa) ja lopuksi saatetaan tehdä stuntteja, tansseja tai cheerejä :)

   Poista
 3. Voisitko tehä postauksen töstä cheerleadingista? :) ja tuliko susta flyer?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti, heti kun saan jotain kuvamateriaalia siihen :) ja tällä hetkellä oon ollu frontspot, mutta ne aina vaihtelee.

   Poista