22.7.2014

Tasan kolme viikkoa

Tänään mulla tasan kolme viikkoa eli 21 päivää jäljellä siihen, kun lähen Helsinki -Vantaalta Kööpenhaminan kautta kohti New Yorkia. Fiilikset on aika ristiriitaset tällä hetkellä, välillä tuntuu, että aika vaan matelee ja en jaksais odottaa enää yhtään, välillä taas tuntuu, että aika lentää ihan siivillä ja lähtö on ihan liian pian. :D


Pari päivää sitten mentiin äitin kanssa ostamaan mulle matkalaukkua. Tarkoitus oli siis ostaa vaan yksi iso, mutta päädyttiin ostamaan myös pieni matkalaukku, jonka aijon ottaa käsimatkatavaralaukuksi.


Edellisviikon perjantaina mulla oli viisumihaastattelu Helsingissä USA:n konsulaatissa. Jännitin haastattelua aika paljon etukääten, mutta se olikin ihan helppo. Ensin mentiin turvatarkastuksen läpi, jonka jälkeen mentiin huoneeseen, jossa oli kolme luukkua. Ekalla luukulla piti antaa passi ja muut paperit, tokalla luukulla otettiin sormenjäljet ja kolmanella luukulla mukava jenkkinainen kysyi jonkun satunnaisen kysymyksen. Multa kysyttiin mitä mun vanhemmat tekee työkseen.

Haastattelun jälkeen mentiin vielä piknikille Suomenlinnaan muitten ihanien jenkkivaihtareitten kanssa ja oli kyllä kivaa! :)


Kokeilin nyt ekaa kertaa kirjottaa puhelimella joten mulla ei oo mitään hajua  miltä tää tulee näyttämään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti