31.12.2014

JOULU

Heippa! Ajattelin nyt kertoa vähän meidän joulunvietosta. Kuvat on otettu kännykällä ja siksi vähän huonolaatuisia, toivottavasti ei haittaa. Vietettiin joulua siis Oklahomassa, missä host -isän vanhemmat asuu. Lähdettiin ajamaan sinne 19. joulukuuta aikaisin aamulla. Matka kesti 17 tuntia. En ollut ikinä ennen ollut niin kauaa autossa samana päivänä.

Untitled

Oltiin siellä siis noin puolitoista viikkoa, ja eilen ajettiin takaisin kotiin. Tällä kertaa oltiin yötä matkan varrella, Coloradossa, joten matka ei tuntunut niin pitkältä. Joulu oli tosi kiva, mutta erilainen kuin suomalainen joulu. Jouluaattona eli 24. päivä ei tehty mitään erikoista, katseltiin telkkaria ja soitin FaceTime puhelun Suomeen. Illalla syötiin jenkkiläisittäin hamppareita ja ranskiksia, vähän erilaista, mitä oon jouluaattona yleensä tottunut syömään. Lisäksi saatiin avata yhdet lahjat, jotka olivat pyjamat. Näillä on sellainen tapa, että aina jouluna saadaan uudet pyjamat. Tykkään noista tosi paljon, kuvassa ei näy, mutta housun lahkeessa lukee cheer :)

Untitled

Joulupäivän aamuna sainkin sitten ihanan herätyksen 5:30 , kun oli aika avata lahjat! Sain host -perheeltäni tosi paljon kivoja lahjoja, paljon enemmän kuin olin kuvitellut saavani. Lisäksi olin saanut suomesta muutaman paketin, jotka avasin ennen Oklahomaan lähtöä ja lisäksi vielä yhden nyt sieltä palattuani. Kiitos paljon niistä!! KUitenkin lahjojen avaamisen jälkeen mentiin takaisin sänkyyn muutamaksi tunniksi ja puolenpäivän maissa oli jouruoka. Se oli mielestäni tismalleen samanlainen, kuin Thanksgivingin ruoka. Oli siis kalkkunaa, kinkkua, perunamuusia, sämpylöitä ynnä muuta. Vähän samanlainen siis kuin Suomessa tosin ilman laatikoita ja kalaa. Täällä ei muuten syödä kalaa ollenkaan, oon nyt 4,5 kuukauden aikana syönyt sitä yhden kerran ja sekin oli ravintolassa ja oli tosi kallista eikä mitään kovin hyvää..

   





Tähän loppuun vielä kuva mun Cheerleading -joukkueesta. Saadaan yksittäiskuvat loman jälkeen ja en malta odottaa! Laitan sitten tännekkin niitä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti