28.10.2014

Mun maanantai

Ajattelin nyt tehdä tällasen my day -postauksen kun ite ainakin tykkään näitä lukea. :-)

5:30 Herätyskello pärähtää soimaan. Naaman ja hampaiden pesu, sängyn petaus ja vaatteiden vaihto, I'm ready!5:48 Treeneihin lähtö. Host -äiti heittää mut, vaikka matkaa onkin vaan parisataa metriä. 


5:55 Treenit alkaa. Pari kierrosta hallia ympäri, lihakset ja venyttelyt. Sen jälkeen stunttaillaan ja harjotellaan basketball -cheerejä.

7:15 Treenit ohi. Host -äiti tulee hakemaan mut kotiin, jonka jälkeen vaihdan vaatteet, meikkaan ja syön aamupalan. 7:46 Lähetään siskon kanssa äidin kyydillä kouluun. Matkaan kuluu n. 3 minuuttia. Koululla hengaan Maddien, Gabbyn ja Sofien kanssa. 

8:05 Kello soi. Bongaan Hallen käytävältä ja kävellään yhdessä kuvisluokkaan.

8:10 Drawing&Painting -tunti alkaa. Tänään harjoitellaan nenän piirtämistä. (Se on tosi vaikeeta!) 

9:30 Tunti päättyy. Noustaan seisomaan ja lausutaan Pledge of allegiance. Sen jälkeen katsotaan smart boardilta koulun uutiset.

9:35 Aika suunnata seuraavalle tunnille, joka on 21 eli vähän niinkuin ro -tunnit suomessa. Saadan kouluvuoden ekan neljänneksen todistukset. Kaikista muista aineista mulla on A, paitsi enkusta B.

10:10 Nyt onkin vuorossa sitten sitä enkkua. Ekan puolituntia opettaja käyttöö turhanpäiväiseen jaaritteluun, jonka jälkeen luetaan muutama sivu Dr. Jekyll& Mr. Hyde kirjasta. 

11:40 Kello soi ruokatauon alkamisen merkiksi. Tänään mennään Maddien ja Evelynin kanssa koulun lähellä olevaan Smith's -nimiseen kauppaan ostamaan lounasta. Otan kanawrapin, joka osoittautuu oikein hyväksi valinnaksi.

12:00 Ajetaan takaisin koululle ja istutaan autossa vielä pari minuuttia, ennen kuin suunnataan seuraavalle tunnille. 

12:15 Kolmas tunti alkaa. Mulla se on Childcare. Suunnitellaan tulevia lesson plansejä mun pöytäryhmän kanssa. Omaksi teemakseni valitsen Thanksgivingin, sillä siihen on aikaa enää n. kuukausi.13:40 Tunti on ohi. Suuntaan locker roomille vaihtamaan vaatteet. Viimeisellä tunnilla mulla on Gym, ja tänään pelataan koripalloa. Mulla sujuu tosi hyvin, teen yhteensä kolme koria pelin aikana ja mun joukkue voittaa. 

15:10 Kello soi, koulupäivä on vihdoin ohi....... vaan eipä olekaan. Joka maanantai kaikkien cheerleaderien pitää osallistua tunnin kestävään Study Hall:iin. Siellä siis tehdään läksyjä yhdessä. 

16:10 Study Hall on ohi. Ihana Carson antaa mulle kyydin kotiin. 

16:15 Kotona. Syön välipalaksi banaanin. 

16:24 Heitetään sisko töihin, jonka jälkeen haetaan äidin ja veljen kanssa mun unohtunut meikkipussi valokuvausstudiolta.

16:35 Kotona jälleen. Teen läksyjä ja yritän etsiä netistä suomenkilistä versiota Dr. Jekyll& Mr. Hyde -kirjasta, huonoin tuloksin tosin. 

17:38 Heitetään veli Wrestling -treeneihin ja sen jälkeen mennään äidin kanssa äidin kaverin Lindsayn luokse. Hän on siis valokuvaaja ja otti mun Senior -kuvat viime viikolla. Katsotaan kuvat läpi, ja saan kertoa omat suosikkini. Kuvien katselun jälkeen jäädään vielä vähäksi aikaa juttelemaan Lindsayn kanssa.

18:44 Lähetään kotiin. Mä teen läksyt loppuun ja äiti aloittaa päivällisen tekemisen.

18:57 Äidin pitää lähteä hakemaan siskoa töistä ja mä jään jatkamaan kokkaamista.

 

19:15 Syödään päivälliseksi pastaa. 

19:35 Luetaan siskon kanssa viimevuoden Yearbookkia ja nauretaan tyhmille ilmeille, hiustyyleille ja asuvalinnoille. 

20:30 Jakso täykkäreitä pyörimään! 
21:16 Iltapesulle ja nukkumaan. Huomenna odottaa aikainen herätys..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti