13.10.2014

2nd month

Untitled
1. Mä, saksalainen vaihtari Serafine ja tanskalainen vaihtari Sofie. 2. Jackie ja minä. Kaikki sanoo, että näytetään ihan samalta ja kukaan ei tunnista takaapäin kumpi on kumpi :D. 3&4. Marssittiin meijän homecoming paraatissa.

  
1. Selfie ja taustalla Maddie ja Denise. 2. Onneks en erityisesti tykkää pekonista :D 3&4. Mentiin golffaamaan liikkatunnilla, ja keltasen koulunbussin kyydillä tietty.

Untitled
1. Jalkapallopelin jälkeen. 2. Cheer on aika suuri osa mun elämää tällä hetkellä. 3. Kuunneltiin yks päivä Jackien kaa Robinia ja koitin sitte parhaani mukaan kääntää sille sanoja :D. 4. Treeneihin lähössä, 5:30 herätykset ei oo kyllä mitään herkkua.

Untitled 
1. Yks pinkki keskiviikko :D 2. Onneks täällä on vielä suht lämmin. Kaikki sanoo, että täällä on nyt lämpimämpi kuin moneen vuoteen. 3. Peliin lähdössä. 4. Mä ja Inga homecomingissa.

Untitled 
1. Me and Jackie aka #mytwin. 2. Mä, Donessa ja Carson homecomingissa. 3&4. Enkku on kyllä ehdottomasti mun inhokkiaine täällä.

Untitled 
1. Morgan, Tayler ja mä menossa homecomingiin. 2. Smore's. 3. Mä ja Tayler #nomakeup. 4. Mun uudet super coolit Wyoming -yökkärihousut.

  
1. Tayler hyvin varustautuneena soccer -pelin katsomista varten. 2. Mä ja Tayler Jacksonissa. 3. Carterin soccer -peliä katsomassa. 4. Kuuma lähde Yellowstonessa.

Untitled
1. Yellowstone selfie. 2. Ihanat maisemat. 3. Old Faithful Geysir, joka on siis yksi suosituimmista turistinähtävyyksistä Yellowstonessa. 4. Vaniljamaitoa, oli huomattavasti parempaa kuin suklaamaito, mitä kaikki tuntuu täällä juovan.

  
1. On Wednesdays we wear pink. 2. Mun tän hetken koulukirjat, yleensä en edes ota tota Child caren kirjaa mukaan kotiin, joten ei oo onneks paljon kannettavaa. 3. Maistoin ekaa kertaa jenkkien suosikkia Mac and Cheesea. Täytyy sanoa, että makaronilaatikko on kyllä sata kertaa parempaa! 4. Mä Football -pelissä.


1. Nukkumaan menossa. 2. Rochelle, Dariane ja mä jalkkispelissä. 3. Dariane (1)5v. päätti tunkeutua tommoseen laten kärryyn :D 4. I'm a 2014-2015 Spirit EHS Cheerleader!!

  
1. Meillä on joka maanatai koulun jälkeen pakollinen study hall.  Siellä pitää siis istua tunti ihan hiljaa ja tehdä läksyjä tai muita tehtäviä. 2. Tältä mä näytän melkein joka aamu n. 5:45am kun oon lähdössä treeneihin. 3. Mun enkun opettaja anto mulle parasta vettä ikinä, niin hyvää. 4. My Sketchbook.Untitled
1. Joku oli enkun tunnilla liimattunt mun pulpettiin tälläsasen lapun =) En ikinä saanut selville kuka. 2. Volleyball -peliä katsomassa. 3. Mä ja Maddie. Huomatkaa meijän samanlaiset paidat. 4. Rakastan auringonlaskuja.

Untitled
1. Parasta jätskiä, mitä oon ikinä maistanut! 2&3. Ostin tollasen Wyoming -paidan ja tykkään siitä tosi paljon. Se on ihanan pehmeä sisältä. 4. Meillä oli koululla tollanen Pink -game eli siis se tuki rintasyövän vastaista työtä.

4 kommenttia:

  1. Oi, miten ihania kuvia! Paljon olet ehtinyt kuukaudessa.

    VastaaPoista
  2. Aiotko jatkaa tota Cheerleadingia Suomessa?

    VastaaPoista
  3. En usko että jatkan :)

    VastaaPoista