15.9.2014

The first month


Nyt on eka kuukausi takana ja ajattelin sen kunniaks julkaista vähän satunnaisia puhelinkuvia tän kuluneen kuukauden ajalta. :)

Untitled
1. Helsingissä odottamassa koneen lähtöä (joka muuten oli myöhässä ja saatiin juosta koko Köpiksen kentän läpi, mutta ehittiin kuitenkin onneks meijän Nykin koneeseen). 2. Vimpat näkymät Suomesta. 3. 8,5 tunnin lento meni yllättävän nopeasti. 4. Eka kuva Usasta. Noita keltasia takseja oli kyllä Nykissä ihan älyttömästi.


1. Ekan illan ruoka. 2. Hotelilla oli kunnon jenkkisängyt. 3. Times Square, joka oli ihan täynnä ihmisiä. Ostoskassien kanssa kävely oli ihan tuskaa siellä. 4. Manhattan


1. Ihanat suomitytöt. 2. Arizona -rekka :D 3. Brooklyn Bridgellä, bussista ei oikein saanut otettua kunnollisia kuvia :/ 4. Tokana iltana en ottanu ollenkaan ruokaa, vaan ostettiin Chelsea Marketilta ihania hedelmiä ja marjoja. 


1. Jälleen Times Squarella. 2&3. Näkymiä Rockefeller Centerin ylimmästä kerroksesta.
4. Syötiin lounasta mäkkärissä.


1. Innostuttiin vähän shoppailemaan. Neljäkerroksinen Forever21 oli varmaan paras kauppa, missä oon ikinä käyny :D 2. Minä ja Nelli Rockefeller Centerillä (kerros 67). 
3. Pizzaa, joka ei ollut mitään erityisen hyvää. 4. Six Flagsiin menossa.


1. Meijän pääsyliput, siellä ei ollut mitään rannekkeita ollenkaan. 2. Aina niin terveellistä huvipuistoruokaa. 3. Löydettiin söpöt hiuspannat. 4. Toi huvipuisto oli isoin, missä oon ikinä käynyt.


1. Vähän lisää huvipuistomaisemia. 2. Otettiin Ronjan kanssa hennatatskat! 3. Nykin lentokentällä, lähdössä kohti Phoenixia ja sieltä viimeiseen määränpäähän, Salt Lake Cityyn. 4. Jamba Juicen smoothie.


1. Ekat näkymät Utahista, oltiin tossa kohtaa niiin innoissamme Kiran kanssa! 2. Mun ekana kokonaisena päivänä host -perheessä ajeltiin ympäriinsä, ja nähtiin mm. Buffaloita. 3. Mun host -veli on ihan hulluna Legoihin, niitä on ihan älyttömiä määriä ja tossa kuvassa on vaan pieni osa sen legoista. 4. Frozen yogurttia. 

1. Mun lenkkimaisemia. 2. Rakastan tota vesipulloa, joka aamu täytän sen jääpaloilla ja jääkylmällä vedellä ja siitä riittää koko päiväksi, niin ei tarvitse ostaa mitään juotavia koulusta. 3. Luonto on täällä niin erilaista Suomeen verrattuna. 4. Melkein kukaan täällä ei osaa lausua tai kirjoittaa mun nimeä. Ja kaikki vitsailee mun nimen olevan I know :D


1. Oltiin vähän shoppailemassa. 2. #selfie 3. Bear Lake, rakastan sitä paikkaa. 4. Ihana auringonlasku.


1. Saatiin yhen liikkatunnin päätteeksi opelta mehujäät :D 2. Koulun ruokalaa.
3. Cheerleader lähössa futispeliin. 4. Jalkkispelaajia.

1. Oltiin kattomassa Real Salt Laken peliä ja osallistuttiin Subwayn kisaan. Päästiin tonne isolle screenille ja voitettiin 115 dollarin lahjakortti subille! 2. Täällä sato tosiaan yks päivä lunta :D 3. Taas vähän shoppailemassa. Uggit makso täällä vaan 165 dollaria, eli 127€. 
4. Ben&Jerrys <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti