22.9.2014

CHEERLEADING

Monet on pyytäny postausta cheerleadingista ja nyt sain vihdoin vähän kuvamateriaalia, niin ajattelin sitten vihdoin toteuttaa sen. Oon nyt siis ollut reilun kuukauden mukana meijän koulun cheer-joukkueessa. Joukkueeseen kuuluu 22 1996-1999 syntynyttä tyttöä, eli siis kaikkia freshmaneistä senioreihin. 

P9190667

Viihdyn joukkueessa tosi hyvin ja meillä on tosi hyvä yhteishenki! Pidetään paljon yhteisiä juhlia ja team dinnereitä. Kaikki on kavereita keskenään ja mitään pienempiä klikkejä ei joukkueen sisällä juurikaan oo, mikä on mun  mielestä tosi kiva juttu.

P9190678

Treenataan siis n. 5-7 kertaa viikossa ja siihen päälle vielä pelit eli se on paljon enemmän, mihin oon tottunut Suomessa joukkuevoimistelua harrastaessani. Meillä on siis ma-pe aamulla treenit ennen koulua 5.50am- 7.20am ja iltapäivisin pari kertaa viikossa 6-7pm tai 6-8pm. Aamutreeneihin herääminen on välillä aika rankkaa, mutta sillä saa kyllä päivän kivasti käyntiin.

P9190690

Treeneissä aina aluksi alkulämpätään ja tehdään lihaksia, sitten treenataan stuntteja, ohjelmia, tansseja ja cheerejä. Viime perjantaina meillä oli homecoming pep rally ja treenattiin sitä varten kolme parin minuutin ohjelmaa. Kaksi cheerleaderien kesken ja yksi yhdessä koulun tanssijoukkueen kanssa. Nyt kun se on ohi niin aletaan keskittyä enemmän vaikeampien stunttejen treenaamiseen ja kestävyyden ja lihaskunnon kohottamiseen.

P9190732

Pelejä nyt jefu- kaudella on 1-3 viikossa ja ne on yleensä perjantaisin ja lauantaisin. Siellä siis tehään meijän cheerejä ja tansseja sekä kannustetaan parhaamme mukaan koulun jalkkispelaajia.

P9190788

Maaliskuussa meillä on State- kisat, eli osavaltion väliset kisat, joita varten treenataan kaks ohjelmaa: Stunt ja Non-stunt. Vielä ei olla alotettu noiden ohjelmien treenaamista, mutta pian kuulemma aloitetaan. 

P9190776

Täällä myös ollaan tosi tarkkoja urheilijoiden numeroista ja jos keskiarvo laskee alle C:n (suomessa 7) niin ei saa treenata, ennen kuin saa nostettua numeronsa. Muutenkin treenaminen on tosi tiukkaa ja esim. jos oot minuutinkin myöhässä treeneistä, niin joudut juoksemaan kolme extrakierrosta hallia ympäri.

P9190813

1 kommentti: