9.4.2015

Kännykkäkuvia

Untitled
1. Meillä oli cheerleadingin state- kilpailut muutama viikko sitten ja meillä meni tosi hyvin, tultiin toiseksi isojen koulujen sarjassa! :) 2. Samaan aikaan meijän kisojen kanssa järjestettiin myös koripallon state- kisat, tässä kuvassa ollaan kannustamassa meijän koulun poikien korisjoukkuetta. 3. Meijän TEAM :) 4. Kun tultiin takaisin kotiin kisoista oli meille järjestetty paraati kaupungin läpi. Saatin istua paloauton katolla ja oli kyllä tosi kivaa :)

Untitled
1&4. Lounaalla cheer tyttöjen kanssa. 2&3. Kannustuskylttejä poikien peliä varten, Go Devils!!

Untitled
1. Yks päivä koulussa mulla ja Abillä oli ihan sattumalta ihan samanlaiset vaatteet, samat paidat ja samat shortsit. 2. Matkalla state- kisoihin pysähdyttiin subwaylla syömässä, se on varmaan mun lempi pikaruokapaikka täällä, kun se on edes vähän terveellinen. 3. Kisa-aamuna vähäsen jännitti. 4. Meijän joukkuelaisia, kaikki on tosi kivoja ja oonkin saanut ehdottamasti mun parhaat kaverit täällä just cheerleadingin kautta.

Untitled
1. Nyt kun cheer kausi on tavallaan ohi, on mulla ollut aikaa alottaa taas käymään salilla, mitä mulla olikin aika ikävä. 3. Osa meijän joukkuelaisista kauden päätösjuhlissa. 4. Varsity letter, minkä voi saada jos on pärjännyt tosi hyvin jossakin urheilulajissa ja mäkin nyt sain semmosen :)
Untitled
1. Taas osa meijän joukkuelaisista ja valmentajat treenien päätteeksi. 2. Saatiin Sofien kanssa Burger Kingistä tollaset hassut kruunut kun otettiin lasten ateriat. 3. Käytiin Provossa tollasessa indoor surfing paikassa  Spanish honor societyn kanssa ja oli tosi hauskaa, vaikka se surffaaminen ei kovin hyvin ainakaan multa sujunut :D 4. Korispelissä Darianen ja Rochellen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hi Julia! I just found your blog because I'm going to Evanston, Wyoming on student exchange next year! I'll be attending Evanston High School and I'd love to do cheerleading :D So I was just wondering, how experienced do you have to be to join the team? I've never done cheerleading before, but I am a figure skater/dancer. I'd really appreciate if you coud answer this and maybe we could talk somewhere else, if you don't mind of course! I hope you enjoy the rest of your exchange year :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks for your comment Emma! :) I'm sure you will enjoy your stay in Evanston. I'll message you through facebook and tell you more about cheer and stuff! :D

      Poista